uitslagen

Zondag 14 Mei  
Kon. Sint-Niklase Condors - U16 Meisjes 66-88
U16 Meisjes - Remant Basics Melsele-Beveren 20-0 (BFOR)
Zele   - U14 65-57

   


U18

Cadetten

Trainer: Kenneth De Visscher

 

Trainingsuren:
Woensdag 17u - 19u Sporthal Evergem Centrum (Terrein 1)
Vrijdag 19u30 - 21u Sporthal Evergem Centrum (Terrein 1)

 

Uitslagen, rangschikking en klassement:
U18 Jongens Provinciaal Oost-Vlaanderen C

U18 Jongens Provinciaal Oost-Vlaanderen C, 2e ronde A

Beker van Oost-Vlaanderen U18 Jongens Voorronde

u18 klein

1 oktober 2016: U18-Jeugd Gentson  67-41

Na een eerste nederlaag wouden we tegen medeleider Gentson iets recht zetten.

Onze thuiswedstrijd gaat door in Ertvelde. Terwijl de tegenstanders geen broekjes hebben, moeten wij nog van truitjes wisselen. Dank, Bart, om die nog vlug te gaan ophalen.

Na een chaotische start (7-9), groeit toch het samenspel en doen we een tussensprint tot 19-9. Het spel gaat verder heen en weer, zodat we gaan rusten met 33-25. Er is nog niks gespeeld.

In het 3de kwart tonen we dat we beter zijn en leggen de fundamenten van onze overwinning. Jesse legt er enkele mooie in het mandje en coacht met veel drive vanop het terrein. Remi dropt een knappe driepunter, onder goedkeurend oog van het publiek. Dank trouwens aan de vele supporters, want dat is leuker basketten en stimuleert. Lander dribbelt van op eigen helft en scoort. Jan staat pal en speelt kloek. Maxime slalomt vlot en zet 46-31 op het scorebord bij het einde van kwart 3. In het 4de kwart gaan we op onze elan verder. Ruben VM swingt en doet de bal rondgaan. Ruben C toont alle inzet maar kent pech in de afwerking. Met ondeugende oogjes volleybalt Aiko naar Jesse die de bal erin tipt. Jan snoept de bal af en zet een zoveelste aanval op. Jesse wordt blindelings gevonden, na een no-look-pass van Remi.

Over Florian leek ik enkel te kunnen verwijzen naar zijn ‘tattoos’, tot hij op het einde een spectaculaire driepunter scoort. De bank veert vrolijk recht. One team, tof team. En coach Kenneth zal moeten trakteren. Er stond een (h)echte groep op het terrein. Met mooi samenspel werd het een verdiende overwinning: 67-41. Proficiat aan coach en alle spelers.

Dank aan Karolien om alweer de ‘tafel’ te doen. Dank ook aan Christine voor de focus op de 24 seconden, zelfs zodanig dat ze de tegenstander proficiat wenste met hun overwinning (maar wel met een verkoudheid als verzachtende omstandigheid). Ook dank aan afgevaardigde Bernard, met het mooie bandje. En tot slot nog merci aan kalendermaker Dirk om deze wedstrijd niet op zondagochtend te plannen na de Boobeats-fuif. Let’s party!

Reporter ter plaatse, Kurt

Foto : afgevaardigde Bernard
2016-10-01 U18-Jeugd Gentson

    

   

   

Aantal bezoekers

Vandaag169
Gisteren211
Deze week380
Deze maand6185

   

Copyright 2016 - Tigers Evergem

joomla counter