uitslagen

Zondag 14 Mei  
Kon. Sint-Niklase Condors - U16 Meisjes 66-88
U16 Meisjes - Remant Basics Melsele-Beveren 20-0 (BFOR)
Zele   - U14 65-57

   


U14 Meisjes

Pupillen

Trainer: Sandra Boone

 

Trainingsuren:
Woensdag 17u30-19u Hoge Wal Ertvelde
Vrijdag 17u - 18u30 Sporthal Evergem Centrum (terrein 2)

 

Uitslagen, rangschikking en klassement:
U14 Meisjes Grensoverschrijdend B R1
Beker van Oost-Vlaanderen U14 Meisjes 1/4 finale

U14M klein

26 febuari 2017: Bavi Gent - U14M  45-62

Zondag 26/2 waren we om 10 u te gast in de Neptunus om Bavi partij te geven voor de 1/4 finale van de beker. Het beloofde een moeilijke klus te worden aangezien we maar met 6 speelsters waren. Alizee nog steeds op weekend en Inte geopereerd aan de knie.

We kwamen goed uit de startblokken en konden een kloofje van 6 punten uitbouwen. Maar al snel werd duidelijk dat we er gingen moeten voor knokken. Ook Bavi was ondertussen op toerental en konden de kloof dichten.
Onder impuls van Femke konden we toch weer een beetje uitlopen. We werden aangemoedigd door onze supporters en ook Kerry, Femke en Maury lieten van zich horen.
De 2de helft begonnen we weer sterk. Femke vond opnieuw de weg naar het doel en Emie en Lisa zagen hun shots binnen vallen. Janne bleef baas in de rebound en Jinte bleef knokken voor elke bal en gaf in de fastbreak een schitterende assist aan Elien die knap afwerkte.

Bavi gaf echter niet af en loste de rol niet. Ze bleven aanklampen en kwamen terug in de wedstrijd. Door de foutenlast werd het bij ons steeds lastiger. Toen de tegenpartij Jinte haar 5de fout wou aansmeren, was Peter gelukkig bij de les. Na bevestiging van de scheidsrechter was het inderdaad fout van Lisa (nr 11) en niet van Jinte (nr. 6) (die trouwens op dat moment op de bank zat).

Gelukkig bleven we kalm en bleven we scoren waardoor we nog verder uitliepen en we de match winnend afsloten. 45 - 62

Een dikke proficiat aan alle meisjes!!!!

(Tekst: coach Sandra)

23 oktober 2016: U14M Blue Rocks Ronse-Kluisbergen 59-28

Aan de uitslagen en rangschikking te zien beloofde het een spannende match te worden. We konden beroep doen op een nieuwe clubref Tina ( waarvoor dank). Samen met Jean-Yves leiden ze de match in goede baan. Ze deden het uitstekend!!!
We begonnen sterk aan de wedstrijd en dankzij de drives van Femke en de rebounds van Janne konden we uitlopen tot 13-5. We waren iets groter dan onze tegenstander niet tegenstaande de meisjes van Ronse-Kluisbergen er toch in slaagden om een pak aanvallende rebounds voor hun rekening te nemen. Daar is zeker nog wat werk aan de winkel.
In het tweede kwart liepen we verder uit door scores van de Femkes, Alizée en Lisa. We gingen de rust in met een 31-9 voorsprong.
Omdat onze derde kwart niet altijd even schitterend is verwittigde ik de meisjes dat het nog niet gedaan was. We bleven zelf vlot scoren via Laure, Elien en Emi, maar defensief was het allemaal wat minder. De score in het derde kwart was 13-12. In een time-out in het begin van het vierde kwart was het dus toch eens nodig om de meisjes wakker te maken en met resultaat. De defense was terug veel beter en Inte zorgde met enkele steals voor de fastbreak. Alena kreeg de nodige speelminuten en toont dat ze iedere wedstrijd vooruit gaat.
We wonnen de match uiteindelijk met 59-28! Proficiat met deze mooie overwinning en nogmaals dank aan Tina en Jean-Yves!

(tekst: Sandra B)

2 oktober 2016: Houtem - U14M  39-79

De U14 Meisjes mochten op verplaatsing naar De Fabriek in Houtem en zorgden voor een mooie 39-79 overwinning!
De Tigers waren: Femke C, Jinte, Janne, Inte, Allizee, Lisa, Alena, Laure en Femke V en coach Sandra Boone.
2016-10-02 Houtem-U14M klein
Klik voor meer foto's op Flickr!

(foto's: Stefanie DD)

   

   

Aantal bezoekers

Vandaag169
Gisteren211
Deze week380
Deze maand6185

   

Copyright 2016 - Tigers Evergem

joomla counter